Брутало Бетон - почистване на варовик

Препарат за почистване на котлен камък


Ефективно почистване на варовик, остатъци от бетон, ръжда. Подходящ за почистване на фаянс, керамика, клинкер, небоядисани пластмасови и гумени части, порфир, метални повърхности и др.

Наличност: В наличност

25,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Почистващ препарат Брутало Бетон

Брутало Бетон е високотехнологично средство за премахване на варовик, остатъци от бетон, цимент, мазилки, мухъл, мазнини и др. С изключително силното си почистващо действие препаратът е особено ефективен, като същевременно е щадящ към пластмасови и гумени части.

Области на приложение:

Препаратът се справя успешно с почистване на:

  • Котлен камък, мухъл, плесен - бани, мивки, вани, тоалетни, подове, стени
  • Котлен камък, мухъл, мазнини – басейни, фонтани, декоративни елементи
  • Остатъци от бетон – замърсявания след ремонтни и строителни дейности, машини, инструменти, бетонобъркачки, транспортни средства
  • Повърхностна ръжда – метални изделия

Подходящ за почистване на фаянс, керамика, клинкер, небоядисани пластмасови и гумени части, порфир, метални повърхности и др.

Начин на употреба:

Препаратът се използва в чист вид или разреден с вода в зависимост от вида назамърсяването. Повърхността се намокря с препарата, оставя се да подейства няколко минути и се изплаква обилно с вода. При упорити замърсявания (напр. по-дебел слой циментови пръски) да се повтори повече пъти до пълното премахване. Разреждане: Разрежда се с хладка вода в съотношение до 1:80.

Важно!

Да се оставя да действа за кратко време и винаги да се изплаква обилно с вода. Да не се нанася върху лакирани повърхности.

Опаковки:
500 мл - арт. № 200018-500
1 литър - арт. № 200018-1L
5 литра - арт. № 200018-5L