Сътрудничество

Вече седем години в своята дейност Персента си сътрудничи с партньори, доказали своята лоялност и високи стандарти на работа. Ако Вие се интересувате от нашите продукти и имате желание да бъдете наш партньор, ние с радост ще Ви предложим възможно най-добрите условия за съместно сътрудничество.

Вие можете да бъдете наш партньор, ако:

  • Искате да се занимавате с търговия на нанопокрития и почистващи препарати
  • Вече се занимавате с търговия, но искате да разширите Вашия асортимент
  • Притежавате автомивка или почистваща фирма и желаете да използвате най-съвременни средства за почистване и поддръжка
  • Произвеждате изделия, които да защитите с високотехнологични покрития

Ние ще се срещнем с всички фирми, проявяващи интерес към нашите продукти и ще обсъдим начините за сътрудничество. Благодарение на гъвкавата си политика и атрактивни ценови условия, можем да Ви направим изключително изгодни предложения за съвместна дейност.

Персента декларираме пред своите партньори готовност за пълно съдействие и предоставяне на цялата налична информация, необходима за най-доброто развитие и постигане, както на своите цели, така и на тези на нашите клиенти и дистрибутори.

Готови сме да сътрудничим по всички въпроси и да преговаряме с партньорите си до постигане на най-добрите условия за успешно развитие на общите ни проекти, като се стремим да наложим отношения, базирани на доверие, лоялност и почтеност. Повече информация за продажби на едро, можете да намерите тук.