Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80,00 лв.

Цена на доставката:

При поръчка на продукти на стойност до 80,00 лв. :

  • - цена на доставка до поискване от офис на Еконт Експрес - 4.00 лв.
  • - цена на доставка до адрес на клиента - 6.00 лв.
При поръчка на продукти на стойност над 80,00 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 

Срок за доставка – 2 работни дни

Всички продукти ще бъдат доставени в срок от 2 (два) работни дни от датата на потвърждение на поръчката по телефона.

Ако продуктът в момента не е в наличност или ще бъде доставен в срок, по-дълъг от 2 (два) работни дни, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от Вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем с вас по телефона или на електронната поща.

График на доставка

Доставките се извършват в работни дни според графика на обслужване на Еконт. Ако клиентът желае доставка в почивен ден, в определен час или при други условия, различни от обичайната услуга, то следва да бъде направена допълнителна договорка за възможността за изпълнение и цената на услугата.

Персента БГ ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или на електронната поща, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Начин на доставка

Доставката се извършва от Еконт - куриерска фирма, наета от Персента БГ ЕООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти (в случай, че е избрана доставка с наложен платеж). Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Пратки, изпратени до адрес на клиента или до поискване от офис на Еконт, непотърсени от получателя в срок от 5 (пет) работни дни, се връщат на Персента БГ ЕООД и Персента БГ ЕООД се освобождава от задължението да достави пратката.

При отказ за получаване на пратка с поръчана стока, извън случаите, описани в Гаранции и рекламации, отказът се счита за неоснователен и клиентът дължи заплащане на всички разходи за доставка и връщане на пратката.

Напомняме, че некоректни клиенти, които откажат да получат изпратени до тях пратки (извън случаите описани в Гаранции и рекламации), ще бъдат премахнати от нашия списък с клиенти и ще бъдат ограничени от правенето на повторни поръчки на сайта!