Добре дошли!

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - на поръчки над 80 лв.
  • БЪРЗА ДОСТАВКА - до 2 дни
  • СИГУРНА ДОСТАВКА - отвори, преди да платиш

Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80,00 лв.

Цена на доставката:

  • При поръчка до 80,00 лв. – цена на доставка 4.00 лв.
  • При поръчка над 80,00 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Разходите за доставка на територията на България се поемат изцяло от Персента БГ ЕООД, когато общата стойност на поръчаните продукти е не по-малко от 80,01 лв. Разходите за доставка на територията на България се поемат от потребителя и Персента БГ ЕООД, като потребителят заплаща 4.00 лв. с ДДС (четири лева) за поръчка с обща стойност на продуктите до 80.00 лв., а Персента БГ ЕООД покрива останалата разлика (ако има такава) до стойността на куриерската услуга.

Срок за доставка – 2 работни дни

Всички продукти ще бъдат доставени в срок от 2 (два) работни дни от датата на потвърждение на поръчката.

Ако продуктът в момента не е в наличност или ще бъде доставен в срок, по-дълъг от 2 (два) работни дни, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от Вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем с вас по телефона или на електронната поща.

График на доставка

Доставките се извършват в работни дни според графика на обслужване на Еконт. Ако клиентът желае доставка в почивен ден, в определен час или при други условия, различни от обичайната услуга, то следва да бъде направена допълнителна договорка за възможността за изпълнение и цената на услугата.

Персента БГ ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или на електронната поща, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Начин на доставка

Доставката се извършва от Еконт - куриерска фирма, наета от Персента БГ ЕООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти (в случай, че е избрана доставка с наложен платеж). Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Пратки до поискване, непотърсени от клиента в срок от 3 (три) работни дни, се връщат на Персента БГ ЕООД и Персента БГ ЕООД се освобождава от задължението да достави пратката.

Допълнителни условия

Доставка се извършва с куриерска фирма, избрана от Персента БГ ЕООД.