Eco Clean Nordic в България – кои сме ние

НАШАТА ИСТОРИЯ

Историята на Eco Clean започва през 2012 година, когато четирима приятели основават компанията с една обща цел – да създадат почистващи препарати на растителна основа, които обединяват грижа, ефективност и добра цена.

Идеята за Eco Clean се ражда от личния опит на Хелене и Томи и от притесненията на потребители и родители, които се опитват да се ориентират в изобилието от химикали, с които се сблъскват всеки ден, в желанието си да предпазят възможно най-добре децата си от вредата на различните вещества, използвани в ежедневието. Ето защо те започват да развиват идеята за създаването на натурален, но ефективен продукт, който да скъса с порочната практика на непрозрачност, която преобладава на днешния пазар.

След няколко години проучвания и усърдна работа те най-после създават рецептата за продукта, който сега Ви представяме под името Eco Clean. Този продукт днес съществува благодарение на визията на Eco Clean за позитивна промяна на света. Това е визия, която винаги ще помним и която формира основата на нашата малка компания.

 ВИЗИЯ И ЦЕЛ

Eco Clean вярва в екологично ефективни, честни и иновативни решения, които допринасят за запазването на ресурсите на Земята и създаването на условия за по-добро качество на живот за всички, както сега, така и в бъдеще.

Основната цел на Eco Clean е да бъде в челните редици на компаниите, развиващи ефективни продукти за почистване и лична хигиена, с натурални и растителни съставки, опаковани в устойчиви материали. Ние сме в крак с последните изследвания в областта на зеленото преструктуриране и винаги сме нащрек за нови инициативи, които могат да помогнат за това продуктите Eco Clean да станат още по-добри за потребителите.
НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ

Eco Clean се управлява от страстни хора, чиято визия е да вдъхновяват и обучават потребителите да станат още по-критични в търсенето на продуктите, с които се обграждат в ежедневието и отрицателните последици, които те могат да предизвикат.

Ние в Eco Clean вярваме, че доверието е съществено в отношенията между производителя и потребителя. Стремим се да бъдем напълно прозрачни. Когато разработваме продуктите Eco Clean, нашият фокус е върху простотата и натуралното. Ние нямаме какво да крием!

 ECO CLEAN NORDIC И ПЕРСЕНТА

Ние от Персента имаме дългогодишен опит в продажбата на почистващи препарати и познаваме нагласите и желанията на потребителите. И сега по-добре от всякога знаем, че трендовете се изместват по посока на съзнателния потребител, който инвестира в продукти, които са НАТУРАЛНИ – произведени с отговорност към обществото и природата.

Ето защо трябваше да намерим партньор, който споделя нашите виждания и има нашите стремежи по отношение на качествените, ефективни и БЕЗОПАСНИ продукти. Открихме го в лицето на Eco Clean Nordic.

Персента ЕООД е официален представител на Eco Clean Nordic за България.