Гел за почистване на графити

Гел за почистване на графити - край на грозните графити по фасадите на сгради и културни паметници.


Гелът за почистване на графити е препарат, подходящ за премахване на спрей-лакове на азотна основа, основа на изкуствена смола и акрилна основа, мастила, флумастери, маркери 

Наличност: Неналичен

71,99 лв.

Описание на продукта

Детайли

Гелът за почистване на графити е препарат, подходящ за премахване на спрей-лакове на азотна основа, основа на изкуствена смола и акрилна основа, мастила, флумастери, маркери от чувствителни повърхности, но устойчиви на разтворители. Гелът за почистване на графити може да се използва на открито и на закрито на малки и големи повърхности.

Подходящ за:

  • Фасади на сгради
  • Огради, врати, витрини
  • Паметници, скулптури
  • Исторически обекти
  • Архитектурни забележителности
  • Автомобили, каравани
  • Фургони, гаражи
  • Влакове, вагони

Области на приложение:

Повърхности, устойчиви към разтворители, гладки повърхности, лакирани повърхности (тествайте преди употреба!), лакове и импрегнации, камък, бетон, всички минерални повърхности, както и керамика, стъкло.

Да не се използва върху плексиглас, PVC, пластмаси със съдържание на омекотители.

Начин на употреба:

Проверете поносимостта на повърхността към препарата! Гелът за почистване на графити е готов за употреба и не бива да бъде променян (разреждан). Нанесете равномерно Гела за почистване на графити с уред под налягане, четка, парцал или тампон (нанася се винаги отдолу нагоре). Оставете да подейства 30-60 минути. Изплакнете с чиста вода (отново отдолу нагоре), като преди това разтъркате гела с твърда четка. Препоръчва се използването на пароструйка.

Внимание! Задължително проверете издръжливостта при пластмасови повърхности!

Благоприятни условия: Суха повърхност, висока температура на въздуха, възможност за покриване с тънък слой фолио, достатъчно количество гел, достатъчно време за реакция.

ВАЖНО! При обработка на някои повърхности и според специфичните замърсявания често е необходима комбинирана употреба на Гел за почистване на графити и Препарат за почистване на графити.

За повече информация относно третирането на различни повърхности разгледайте подробно Инструкции за употреба и Система за почистване на графити.

Предлагани опаковки: 500 мл, 1000 мл, 5000 мл

Вижте и...