Как да поръчате

Вие може да направите Вашата поръчка по най-удобния за Вас начин:


Поръчка по телефона

 Приемаме поръчки всеки работен ден от 09:00 до 18:00 часа на нашите телефонни номера:

  • тел. 0878 696608

Поръчка по електронна поща

 Всички Ваши поръчки и запитвания приемаме на нашия имейл адрес: 

  • office@percenta.bg

Поръчка през системата на нашия онлайн магазин

Може да поръчвате денонощно всеки ден от седмицата на:

 Как да направите Вашата поръчка през системата на онлайн магазина:

Изберете желания продукт и натиснете бутон КУПИ под него. Системата ще добави избрания продукт към сметката Ви. След като приключите с пазаруването, натиснете върхи бутона, водещ към Вашата количка и бутона ПРОДЪЛЖИ КЪМ РАЗПЛАЩАНЕ. Изберете дали дали ще пазарувате като гост или ще направите своята регистрация, като въведете своите имейл и парола за достъп. Следвайте стъпките, които системата ще Ви предложи - изберете адрес за доставка и начин на плащане. Вашата поръчка е изпратена успешно!

На посочения от Вас имейл адрес ще получите и копие от направената заявка. Същото се съхранява и в потребителския Ви профил. Там може да направите справка за статуса на поръчката Ви.

  • Ако желаете доставка до поискване от офис на Еконт Експрес/Спиди, моля направете уточнение в полето за допълнителни указания при поръчката.
  • Ако желаете да Ви издадем фактура, моля посочете реквизитите на Вашата фирма в полето за допълнителни указания при поръчката.
 

 

  • За да приемем и обработим Вашата поръчка, трябва да посочите две имена на получателя, адрес за доставка и валиден телефонен номер. (Информация относно защитата на личните данни)
  • След като направите Вашата поръчка наш консултант ще се свърже с Вас на посочения телефонен номер за потвърждение на данните.
  • Всички поръчки се изпълняват съгласно общите условия, условията на доставка, плащане, гаранции и рекламации, публикувани на www.percenta.bg. С потвърждаването на Вашата поръчка Вие декларирате, че сте запознати и сте съгласни с тези условия.
  • Всички цени са в български лева с ДДС за един брой, освен ако изрично не е упоменато друго.


Благодарим Ви, че избрахте да пазарувате от нас!