Нанопокритие за автолак

Импрегнация за автомобила - дълготрайна високотехнологична защита от замърсяване, UV-лъчи, насекоми


Нанопокритието за автомобилни лакови бои Percenta осигурява дълготраен блясък на боята и висока устойчивост към атмосферните условия и към корозия. То прави Вашата боя устойчива на киселинни и алкални атаки, а също така на вода и разтворители. Освен това, след обработка повърхността се почиства невероятно лесно.


Продължителност на действието - до 1 година

Наличност: В наличност

38,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за автомобилни лакови бои Percenta e продукт за импрегнация, който осигурява отличен резултат по отношение на отблъскване на водни и маслени субстанции от автомобилната лакова боя. Рязко се намалява прилепването на мръсотия, насекоми, цветен прашец и много други. Нанообработената лакова боя се почиства извънредно лесно.

Нанопокритието за автомобилни лакови бои Percenta осигурява дълготраен блясък на боята и висока устойчивост към атмосферните условия и към корозия. То прави Вашата боя устойчива на киселинни и алкални атаки, а също така на вода и разтворители. Освен това, след обработка повърхността се почиства невероятно лесно. Автомобилната лакова боя остава дълго време в безупречно състояние, загубата на време и средства за миене на колата се съкращават до минимум, разходите за миещи средства също съществено намаляват.

Предимства:

  • Дъждът, снегът и мръсотията се отперлват от насрещния поток на въздуха
  • Предпазва от отрицателното влияние на UV-лъчите
  • Устойчиво на миещи съоръжения и пароструйки
  • Подходящо за всички видове лакови бои
  • Не променя визуално боята
  • Издържа до 1 година
  • Безопасен за хората и околната среда

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността:

Повърхността, трябва да бъде предварително почистена от мръсотия, мазнини и масла. Не трябва да има отпечатъци от пръсти и други почистващи препарати. Преди запечатване повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране:

Нанопокритието се нанася пестеливо с кръгови движения с помощта на микрофибърна кърпа. След 30-60 минути се полира добре със суха кърпа.

Автомобилът да не се почиства до 3 часа след импрегнирането. Възможно е на места да се появят петна по боята, в такива случаи да се полира отново с нанопокритието.

Разходна норма: 5-10 мл/кв.м