Нанопокритие за автомобилни стъкла

Импрегниращ препарат, който многократно подобрява видимостта при всякакви атмосферни условия
Нанопокритието за автомобилни стъкла е препарат със самопочистващ ефект, който прави чистачките излишни при по-висока скорост (ефект невидима чистачка), подобрява видимостта, намалява заслепяването и не позволява задържането на замърсявания по автомобилните стъкла.


Продължителност на действието - до 12 месеца
Разходна норма – 10 мл/кв.м

Наличност: В наличност

16,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за автомобилни стъкла Percenta е продукт за импрегниране, образуващ самопочистващ слой, който отблъсква водата, като прави излишно използването на чистачки при по-висока скорост; многократно намалява замърсяването и полепването на насекоми; значително подобрява видимостта.

Покритието е напълно прозрачно и незабележимо с просто око. Препаратът почти елиминира проблема със замръзването на стъклата и полепването на насекоми и други замърсявания.

Предимства:

  • Дъждът, снегът и мръсотията се отперлват от насрещния поток на въздуха
  • По-малко добавки към течността за чистачки и износване на чистачките
  • Чистачките на колата са почти излишни при скорост над 80 km/h
  • Силно подобрение на нощното виждане, по-малко заслепяване
  • Активна безопасност чрез по-доброто отблъскване на водата
  • Устойчиво на миещи съоръжения и пароструйки
  • Издържа до 1 година или до 20 000 km
  • Изключително ниска разходна норма – 15-20 мл за стъклата на една кола
  • Безопасен за хората и околната среда

Приложение:

Нанопокритието за автомобилни стъкла се нанася от външната страна на автомобилните стъкла.

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Повърхността трябва да бъде предварително почистена от мръсотия и мазнини. Не трябва да има отпечатъци от пръсти и други почистващи препарати. Преди импрегниране повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране: Нанесете препарата пестеливо с пулверизатор и разнесете с полираща кърпа Percenta, така че да се образува тънък филм по цялата повърхност. Оставете запечатаната повърхност да изсъхне за най-малко 30 минути, като през това време вземете мерки да не се цапа, мокри или докосва. Ако след 30-60 минути се появят леки петна (причината за които е натрупване на повече нанопокритие), премахнете ги лесно, като полирате със суха кърпа. Kрайният резултат се достига след 1-2 часа, а най-добре се наблюдава след 24 часа.

Кърпа за нанасяне: Към поръчката Ви може да добавим кърпа за нанасяне на нанопокритието – полираща кърпа Percenta за еднократна употреба (съдържание – 60% хартия, 40% текстил). Ако желаете кърпа за нанасяне, моля отбележете при поръчката на продукта.

Условия на околната среда: Нанопокритието се нанася при температура на въздуха и на обработваната повърхност между 5°С и 30°С. При температура на въздуха или на повърхността над 25°С да се обработва на малки участъци. При по-висока влажност на въздуха времето за съхнене се увеличава (до няколко часа).

Разходна норма: 10 мл/кв.м
Продължителност на действието: до 12 месеца или 20 000 км
Цвят: Безцветно

Препоръки: Препоръчва се преди нанасяне на нанопокритието, повърхността да се почисти с Почистващ препарат за автомобилни стъкла Percenta, който ще премахне не само всички замърсявания, а и остатъци от други почистващи препарати, които биха попречили на успешното импрегниране.

Опаковки:
50 мл - арт. № 100002-50
100 мл - арт. № 100002-100
500 мл - арт. № 100002-500
1 литър - арт. № 100002-1L

 

 

Вижте и...