Нанопокритие за джанти

Препарат за импрегниране, с който ще забравите за трудното почистване на джантите.
След нанасяне препаратът образува невидим слой със самопочистващ ефект, който дългосрочно отблъсква вода, масла, мръсотия, феродов прах. Подходящо за всякакви джанти - алуминиеви, стоманени, хромирани и др.


Действие - до 12 месеца или 20 000 км
Разходна норма – 10 мл/кв.м

Наличност: В наличност

17,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за джанти Percenta е лесен за употреба продукт за импрегниране, образуващ самопочистващ слой, който отблъсква водата и не позволява полепването на мръсотия, масла и феродов прах.

Покритието е напълно прозрачно и незабележимо с просто око.

Предимства:

  • Подходящ за всякакви видове джанти – алуминиеви, стоманени, хромирани и др.
  • Не води до визуална промяна на повърхността – няма цвят или блясък
  • Значително намалява полепването на феродов прах
  • Устойчиво на миещи съоръжения и пароструйки
  • Издържа до 1 година или до 20 000 km
  • Изключително ниска разходна норма – 5-10 мл за една джанта
  • Безопасен за хората и околната среда

Приложение:

Нанопокритието за джанти е подходящо за всякакви видове джанти – алуминиеви, стоманени, хромирани и др.

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Повърхността трябва да бъде предварително почистена от мръсотия и мазнини. Не трябва да има отпечатъци от пръсти и други почистващи препарати. Преди импрегниране повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране: Нанесете препарата пестеливо с пулверизатор и разнесете с полираща кърпа Percenta, така че да се образува тънък филм по цялата повърхност. Оставете запечатаната повърхност да изсъхне за най-малко 30 минути, като през това време вземете мерки да не се цапа, мокри или докосва. Ако след 30-60 минути се появят леки петна (причината за които е натрупване на повече нанопокритие), премахнете ги лесно, като полирате със суха кърпа. Kрайният резултат се достига след 1-2 часа, а най-добре се наблюдава след 24 часа.

Кърпа за нанасяне: Към поръчката Ви може да добавим кърпа за нанасяне на нанопокритието – полираща кърпа Percenta за еднократна употреба (съдържание – 60% хартия, 40% текстил). Ако желаете кърпа за нанасяне, моля отбележете при поръчката на продукта.

Условия на околната среда: Нанопокритието се нанася при температура на въздуха и на обработваната повърхност между 5°С и 30°С. При температура на въздуха или на повърхността над 25°С да се обработва на малки участъци. При по-висока влажност на въздуха времето за съхнене се увеличава (до няколко часа).

Разходна норма: 10 мл/кв.м
Продължителност на действието: до 12 месеца или 20 000 км
Цвят: Безцветно

Препоръки: Препоръчва се преди нанасяне на нанопокритието, повърхността да се почисти с Почистващ препарат за джанти Percenta, който ще премахне не само всички замърсявания, а и остатъци от други почистващи препарати, които биха попречили на успешното импрегниране.

Опаковки:
50 мл - арт. № 100007-50
100 мл - арт. № 100007-100
500 мл - арт. № 100007-500