Нанопокритие за джанти

Препарат за импрегниране, с който ще забравите за трудното почистване на джантите.


След нанасяне препаратът образува невидим слой със самопочистващ ефект, който дългосрочно отблъсква вода, масла и мръсотия.


Продължителност на действието - до 1 година

Наличност: В наличност

17,80 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за джанти Percenta е изключително лесен за употреба импегниращ препарат, който предпазва от замърсяване, потъмняване и полепване на феродов прах.

Тава е революционна новост в облагородяването на алуминиевите, стоманените и хромираните джанти. След нанасяне препаратът образува невидим слой със самопочистващ ефект, който дългосрочно отблъсква вода, масла и мръсотия.

Предимства:

  • Дългосрочна защита – до 12 месеца
  • Подходящ за всички видове джанти
  • Улеснява отстраняването на замърсяванията
  • Не води до визуална промяна - няма цвят или блясък
  • Значително намалява полепването на феродов прах

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Повърхността, трябва да бъде предварително почистена от мръсотия, мазнини и масла. Не трябва да има отпечатъци от пръсти и други почистващи препарати. Преди запечатване повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране:Става чрез втриване или полиране с помощта на микрофибърна кърпа, напоена с нанопокритието за джанти Percenta. Материалът се нанася пестеливо с малки кръгови движения по чистата повърхност (Разходна норма – около 5 мл за една джанта). Оставете запечатаната повърхност да се втвърдява най-малко 30 минути. При по-висока влажност на въздуха времето за съхнене се увеличава (до няколко часа). След това полирайте със същата кърпа. Крайният резултат се достига след 1-2 часа, а най-добре се наблюдава след 24 часа. При температури над +25°C повърхността да се обработва на по-малки участъци. Не се препоръчва нанасяне при температури под +5°C.

Добра идея! За най-лесна употреба, използвайте Комплект за джанти

Разходна норма: 5-10 мл/кв.м

Препоръки: Препоръчва се преди нанасяне на нанопокритието повърхността да се почисти с Почистващ препарат за джанти Percenta, който ще премахне не само всички замърсявания, а и остатъци от други почистващи препарати, които биха попречили на успешното импрегниране.

Всички продажби се извършват съгласно общите условия, условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации. Потребителят декларира, че при потвърждаване на поръчката е запознат с общите условия,условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации.

При употреба, складиране, съхранение и транспортиране да се спазват инструкциите, посочени в Информационен лист за безопасност, който е неразделна част от този продукт. Информационен лист за безопасност може да намерите на www.percenta.bg или да получите, като се свържете с нас.

Вижте и...

Ние Ви предлагаме:

.

Гарантирано качество от Германия

Нашите продукти са произведени изцяло в Германия от най-добрите специалисти в областта на нанотехнологиите

 

Консултация по телефона

С радост ще отговорим на всички ваши въпроси във връзка с продуктите, тяхната употреба и характеристики


Безплатна доставка над 80 лв.

Ние ще доставим безплатно всяка Ваша поръчка на стойност над 80 лв.


Бърза и сигурна доставка

Бърза доставка до 2 работни дни с опция "отвори преди да платиш"


Лесно връщане на стоката до 14 дни

Ако желаете да върнете Вашите покупки, ние ще ги приемем обратно и ще Ви върнем парите. 

.

 

Най- новите неща