Нанопокритие за пластмаса

Сигурна защита за всички пластмасови изделия и дълготраен самопочистващ ефект


Предпазва от замърсяване и потъмняване всякакви пластмасови повърхности и изделия. Много подходящ за употреба върху градински мебели и други материали на открито, защото защитава успешно от вредното въздействие на UV-лъчите, предотвратява промяна на цвета. 


Продължителност на действието - до 1 година

Наличност: В наличност

29,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за пластмаса е продукт за импрегнация, който образува съвсем тънък филм по повърхността на изделията, отблъскващ водата и многократно намаляващ полепването на прах, насекоми и всякакви други замърсявания.

Предимства:

  • Самопочистващ ефект
  • Дълготрайно действие – до 1 година
  • Осигурява защита срещу UV-лъчи
  • Много добър отперлващ ефект на водата и мазнините
  • Поддръжката изисква само почистване с вода
  • Употребата на почистващи средства намалява с около 90%
  • Превантивна мярка за защита срещу бактерии, водорасли и мухъл мебели

Приложение:

МЕБЕЛИ

Предпазва от замърсяване и потъмняване на пластмасови мебели. Много подходящ за употреба върху градински мебели и други изделия на открито, защото защитава успешно от вредното въздействие на UV-лъчите, предотвратява промяна на цвета. 

ДУШ-КАБИНИ

Препаратът създава предпазващ слой, който напълно изолира повърхността от допира с вода, мазнини и замърсявания, което от своя страна предотвратява появата на мухъл и плесени. Не позволява задържането на котлен камък, а там където все пак има малки отлагания, те се отстраняват само с мокра кърпа без употребата на каквито и да било химикали. 

КАСКИ, ШЛЕМОВЕ, ПРЕДПАЗНИ ОЧИЛА

Нанопокритието води до отперлване на водата и защита срещу полепване на прах, насекоми и други замърсявания.

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Повърхността, трябва да бъде предварително почистена от мръсотия, мазнини и масла. Не трябва да има отпечатъци от пръсти и други почистващи препарати. Преди импрегниране повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране:Става чрез втриване или полиране с помощта на микрофибърна кърпа, напоена с нанопокритието за пластмаса Percenta. Материалът се нанася пестеливо с малки кръгови движения по чистата повърхност. Оставете запечатаната повърхност да се втвърдява най-малко 30 минути. При по-висока влажност на въздуха времето за съхнене се увеличава (до няколко часа). След това полирайте със същата кърпа. Крайният резултат се достига след 1-2 часа, а най-добре се наблюдава след 24 часа. При температури над +25°C повърхността да се обработва на по-малки участъци. Не се препоръчва нанасяне при температури под +5°C.

Разходна норма: 5-10 мл/кв.м

Препоръки: Препоръчва се преди нанасяне на нанопокритието повърхността да се почисти с Почистващ препарат за пластмаса Percenta, който ще премахне не само всички замърсявания, а и остатъци от други почистващи препарати, които биха попречили на успешното импрегниране.

Опаковки:
100 мл - арт. № 100005-100
500 мл - арт. № 100005-500

Всички продажби се извършват съгласно общите условия, условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации. Потребителят декларира, че при потвърждаване на поръчката е запознат с общите условия,условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации.

Вижте и...