Почистващ препарат за автомобилни стъкла

Почистване на автостъкла - идеалното решение за премахване на всякакви замърсявания


Това е иновативен метод, при който молекулите на мръсотията се разбиват на отделни атоми и се отмиват. По този начин всички замърсявания се премахват без да се използват тензиди, избелващи вещества, разтворители, ензими.

Наличност: В наличност

7,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Почистващ препарат за автомобилни стъкла

Почистващият препарат за автомобилни стъкла е изключително фин абразивен препарат, почистващ автомобилните стъкла, използвайки метода микросплитинг. Това е иновативен метод, при който молекулите на мръсотията се разбиват на отделни атоми и се отмиват. По този начин всички замърсявания се премахват без да се използват тензиди, избелващи вещества, разтворители, ензими.

Продуктът се използва и за подготовка на повърхността, когато следва тя да бъде импрегнирана с Нанопокритието за автомобилни стъкла, като премахва всички петна, отпечатъци от пръсти и следи от други препарати, които биха попречили на нанообработката.

Предимства:

  • Лесно отстранява насекоми и други упорити или засъхнали замърсявания от автомобилните стъкла
  • Не съдържа разтворители и избелващи средства
  • Безвреден за хората и околната среда
  • Лесно отстранява замърсяванията
  • Икономичен разход
  • Екологичен

Начин на употреба:

Стъклата предварително се измийват с вода, за да се премахнат едрите замърсявания, песъчинки и др., след което се нанася с кърпа почистващия препарат, като се полира повърхността. Оставя се да подейства 5-10 мин и изплаква с вода.

Разходна норма:

5-10 мл/кв.м.