Почистващ препарат за климатици Klima Clean

Почистващ препарат за климатици - лесен и ефективен начин за поддръжка на стайни и автомобилни климатици


Percenta Klima Clean почиства и дезинфекцира климатичната инсталация, отстранява неприятни миризми, унищожава бактерии, плесен, гъбички (микроорганизми) и предотвратява трайно тяхната повторна поява.
Percenta Klima Clean се грижи за свежия и чист въздух в дома или в автомобилното купе. Климатичната система работи по-ефективно и гарантира оптимален капацитет на охлаждане.


 

Наличност: В наличност

35,01 лв.

Описание на продукта

Детайли

Препаратът за почистване на климатици Percenta Klima Clean може да се използва за почистване на стайни климатици и за почистване на автомобилни климатици.

 • Percenta Klima Clean почиства и дезинфекцира климатичната инсталация, отстранява неприятни миризми, унищожава бактерии, плесен, гъбички (микроорганизми) и предотвратява трайно тяхната повторна поява.
 • Percenta Klima Clean се грижи за свежия и чист въздух в дома или в автомобилното купе. Климатичната система работи по-ефективно и гарантира оптимален капацитет на охлаждане.
 • Percenta Klima Clean придава на цялата вътрешност на автомобила и дома, като например тапицерии, килими, постелки приятен и свеж аромат.
 • Percenta Klima Clean не е алерген и не е токсичен.
 
 • Препоръчителна употреба на всеки 6 месеца.
 • Отстранява неприятните миризми и разпространява свеж въздух
 • Не се пени и не оставя петна по мебелите, креслата, тапицериите или арматурата
 • Не съдържа запалими газове, няма опасност от запалване при употреба
 • Фино-дисперсно разпръскване на почистващото и дезинфекциращо вещество
 • Не изисква никакви монтажни работи преди почистване на климатика
 • Отстранява бактерии, гъбички, плесени и възпрепятства тяхното по-нататъшно размножаване
 • Препаратът е изключително лесен за употреба, като не се налага разглобяване или обработване на труднодостъпни части от автомобила.

Начин на употреба:

Автомобилни климатици:

Включете системата за циркулация на въздуха в купето на режим "топло" приизключена климатична инсталация. Затворете клапата за входящия въздух на купето. Позиционирайте Klima Clean там, откъдето климатичната система всмуква въздух (на пода пред пасажерската предна седалка), и активирайте бутона за разпръскване. Прозорците и вратите трябва да бъдат затворени. Флаконът под налягане разпръсква препарата напълно в рамките на около 2 до 3 минути. След това оставете продукта да подейства още 10 минути. След употреба проветрете добре автомобила.

Флакон от 150 мл е напълно достатъчен за един лек автомобил.

Стайни климатици:

Извадете филтъра на климатика и включете на режим "топло". Поставете Klima Clean на разстояние около 20 см от клапата за входящ въздух и активирайте бутона за разпръскване. Прозорците и вратите трябва да бъдат затворени. Флаконът разпръсква цялото количество за 2 до 3 минути. След това оставете продукта да подейства още 10 минути при работещ климатик. След употреба проветрете добре помещението.

Флакон от 150 мл е достатъчен за климатик в помещение около 25 куб.м.

Обем на опаковката: 150 мл Флакон под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и температура над 50 градуса по Целзий.

Вижте и...