Препарат за почистване на графити Förch

Препарат за почистване на графити - ефективен продукт за справяне с неприятните графити


Препаратът за почистване на графити е препарат, подходящ за премахване на спрей-лакове на азотна основа, основа на изкуствена смола и акрилна основа, мастила, флумастери, маркери от чувствителни повърхности.

Наличност: В наличност

46,00 лв.

Описание на продукта

Детайли

Препарат за почистване на графити

  • Високоефективен, несъдържащ разтворители, препарат за почистване на графити на открито и закрито
  • Надежно и щадящо премахва остатъци от лепило, смоли, графити и лозунги
  • Подходящ за употреба при основи като например: бетон, варовик, пясъчник, тухли, каучук, пластмаси, метали, боядисани повърхности, топлоизолационни материали и др.
  • Особено се препоръчва за премахването на графити и лепенки върхи пътни знаци, без да уврежда светлоотразителното фолио
  • Може да се използва и като чистител за бои, при почистването на бояджийски пистолети, съдове за боя и неръждаеми дюзи
  • Не съдържа AOX и силикон
  • Биологично разградим

Приложение:

Върху порести и груби повърхности: Препаратът за премахване на графити се нанася равномерно върху графита, втрива се с четка и според степента на замърсяване се оставя да подейства. Последващо се измива с пароструйка при температура на водата 70 – 90 °C и налягане около 80 – 100 бара. Винаги дръжте струята от замърсения участък настрани към вече почистеното място

Върху гладки повърхности: Препаратът за премахване на графити се нанася чрез четка или пръскалка върху графита и според степента на замърсяване се оставя да подейства. Втриване не е необходимо. Последващо се измива с вода и се забърсва с кърпа или гъба. При необходимост, може да се използва пароструйка.

 
Опаковка:
1 литър  – арт.№ 6130 1560

Производител:
Förch – Германия