Препарат за почистване на охладителна система

Ефективен препарат за лесно и почистване на радиатори и охладителни системи


Подходящ е при замърсявания на охладителната система след ремонт на двигателя,когато например поради повреди на главата на цилиндъра има попаднали остатъци от масла в охладителната система; при отлагания в охладителния кръг; профилактично при смяна на охладителна течност. 

Наличност: В наличност

10,80 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Препаратът за почистване на охладителната система е високотехнологичен продукт, който се прилага при радиатори и охладителни системи на всички видове двигатели. Подходящ е при замърсявания на охладителната система след ремонт на двигателя,когато например поради повреди на главата на цилиндъра има попаднали остатъци от масла в охладителната система; при отлагания в охладителния кръг; профилактично при смяна на охладителна течност. Препаратът успешно отстранява корозия, варовик и утайки в охладителната система.

Предимства:

  • Защитава от замърсявания новата охладителна течност
  • Разтваря и се свързва с остатъците от масла и смазки
  • Не е агресивен към пластмаси, метали, гума
  • Съвместим с антифриз
  • Лесен за употреба

Приложение:

Подходящ за охладителната система на всички видове двигатели. Може да се използва профилактично и при ремонт на радиатори и охладителна система.

Начин на употреба:

Препаратът се налива във водата на охладителната система. Отварят се отоплителните клапани и двигателят се оставя да работи около 30 минути, след което се източва водата с препарата без демонтиране на термостата. Да се смени охладителната течност, да се провери за течове, да се обезвъздуши и да се провери уплътнеността.

  • Доза за 4 литра охлаждаща течност – 100 мл препарат за почистване на охладителна система
  • Доза за 40 литра охлаждаща течност – 1000 мл препарат за почистване на охладителна система

Вижте и...