Сертификати - Eco Clean Nordic

ECOCERT
За да гарантираме, че Eco Clean отговаря на най-високия възможен стандарт, всички наши продукти са сертифицирани от Ecocert. Ecocert се различава от останалите сертификати за екологично етикетиране, като поставя голямо ударение върху използваните съставки.
- 100% естествен произход на съставките (доколкото е възможно)
- Най-малко 95% биоразградими съставки за устойчиво развитие
- Не трябва да съдържа синтетични оцветители, ароматизанти и консерванти
Ecocert e най-„зеленият“ сертификат за етикетиране в света, който поставя най-високите стандарти за употреба и произход на натурални съставки. Сертифицирането с Ecocert подлежи на одит и преразглеждане всяка година.

 

100% VEGAN
Всички продукти на Eco Clean са сертифицирани с престижната 100% Vegan сертификат - гаранцията за потребителя, че продуктите са произведени без животински компоненти и без използване на животни в процеса на разработване или производство.

  

 

 

RECYCLED
Около 90% от пластмасовите опаковки на Eco Clean са направени от рециклирани бутилки, като се стремим скоро да бъдат 100%. Тези пластмасови опаковки се наричт PCR bottles и експертите смятат, че тяхното производство води до 70% по-малко емисии от CO2 в сравнение с производството на обичайните пластмасови опаковки.

 

 


 

MADE IN DENMARK
Всички наши продукти са произведени в Дания в нашия завод, разположен на живописния остров Лоланд. В момента заводът на Eco Clean Nordic е единственият в Дания със сертификати Ecocert и Ecocert Cosmos.

BIODEGRADABLE
Всички съставки на нашите продукти са биоразградими.

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015