Нанопокритие за бетон и камък

Препарат за импрегнация, който осигурява пълна изолация от вода, мазнини и замърсявания


Нанопокритието за бетон и камък е препарат, образуващ слой с висока издръжливост на механично триене, който изолира напълно повърхността от проникване на течности, замърсяване, влиянието на UV-лъчи, отрицателни температури.


Продължителност на действието - до 15 години

Наличност: В наличност

24,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за бетон и камък е импрегнатор, образуващ слой с висока издръжливост на механично триене, който изолира напълно повърхността от проникване на течности, замърсяване, влиянието на UV-лъчи, отрицателни температури.

Импрегнаторът за бетон и камък попива в порите на метериала и обгръща плътно частиците поотделно, като не пречи на въздухопропускливостта. Не позволява задържане на вода, което през зимата би предпазило от замръзване на тротоари, стълби и други.

Предимства:

  • Не позволява проникване на вода, следователно при отрицателни температури предпазва от напукване
  • Не променя визуално вида на повърхността – няма цвят или блясък
  • Има повишена устойчивост на механично въздействие
  • Защита срещу бактерии и болестотворни организми
  • Предотвратява „зеленясване" на камъните
  • Безвредно за хората и околната среда
  • Дълготраен ефект – до 15 години
  • Лесен за употреба

Приложение:

БЕТОНОВИ И КАМЕННИ ПОДОВЕ

Импрегнаторът за бетон и камък е подходящ за обработка на подове на автосервизи, производствени помещения, ферми, хотели, ресторанти и др. Импрегнира повърхността без да я прави хлъзгава, като предпазва от попиване на вода, масла, храни, напитки, други течности и замърсявания и предотвратява появата на петна. Покритието остава устойчиво на триене – хиляди обувки или автомобили, минаващи отгоре, в продължение на до 5 години, при по-малко натоварване – до 15 години.

СТАТУИ, ФОНТАНИ, ДЕКОРАЦИИ

Нанопокритието защитава от отрицателното влияние на дъждовете, слънчевите лъчи, замърсяване, много високи или много ниски температури. Предпазва от поява на лишеи и мъхове, от „зеленясване"

ФАСАДИ НА СГРАДИ

Запечатката не допуска проникване на вода, кал и други замърсявания. Съответно липсата на вода в порите няма да води до замръзване през зимата и напукване на мазилката. Предпазва от влиянието на слънчевите лъчи и запазва непроменен цвета на боята. Не допуска образуване на мъхове, плесен, мухъл и не допуска проникване на влага към вътрешността на сградата.

Нанопокритието е подходящо за бетон, фазерцимент, глина, теракот, тухли, керемиди, пясъчник и газобетон, минерални повърхности, естествен камък, мрамор, глазирани подови плочки, клинкерни и облицовъчни тухли, подови и облицовъчни плочки, каменни плочки и други.

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Преди запечатване повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране: Препаратът се нанася с впръскване или четка. Необходимото количество зависи от попивателните способности на повърхността (разходната норма варира от 50 до 100 мл/кв.м). След обработка повърхността да се остави да изсъхне напълно – до 24-48 часа. Не се препоръчва нанасяне при температури под +5°C и над 40°C и влажност на въздуха над 70%.

Разходна норма: 50-100 мл/кв.м

Препоръки: Препоръчва се преди нанасяне на нанопокритието повърхността да се почисти с Почистващ препарат за бетон, камък и дърво Percenta, който ще премахне не само всички замърсявания, а и остатъци от други почистващи препарати, които биха попречили на устешното импрегниране.

100 мл - арт. № 100015-100
500 мл - арт. № 100015-500
1 литър - арт. № 100015-1L
5 литра - арт. № 100015-5L

Всички продажби се извършват съгласно общите условия, условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации. Потребителят декларира, че при потвърждаване на поръчката е запознат с общите условия,условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации.

Вижте и...