Нанопокритие за дърво

Импрегниране на дърво - препарат, който напълно защитава от течности и замърсяване


Нанопокритието се използва върху всякакви дървени повърхности, като успешно предпазва от проникване на вода, има самопочистващ ефект и не позволява промяна на цвета. Не позволява появата на мъхове, зелени отлагания по запечатания материал. Предпазва от проникване на вода, следователно при отрицателни температури предпазва от напукване, защитава от разрушаване повърхността на дървото вследствие на атмосферното влияние.


 

Наличност: В наличност

18,50 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за дърво е препарат за импрегниране, който образува невидим слой, изолиращ напълно повърхността от проникване на течности, замърсяване, влиянието на UV-лъчи, отрицателни температури.

Продуктът за импрегниране на дърво е подходящ за порести материали, като при нанасяне попива в порите и обгръща плътно частиците поотделно, като не пречи на въздухопропускливостта.

Предимства:

  • Не позволява проникване на вода, следователно при отрицателни температури предпазва от напукване
  • Предпазва от разрушаване повърхността на дървото вследствие на атмосферното влияние.
  • Не позволява появата на мъхове, зелени отлагания по запечатания материал
  • Замърсяванията, включително мазнини и масла, се почистват само с вода
  • Защитава повърхността дългосрочно от вода, мръсотия, мазнини и масла
  • Не променя визуално вида на повърхността – няма цвят или блясък
  • Запазва се способността на запечатания материал да диша
  • Безвредно за хората и околната среда
  • Дълготраен ефект – до 5 години

Приложение:

Нанопокритието се използва върху всякакви дървени повърхности, като успешно предпазва от проникване на вода, има самопочистващ ефект и не позволява промяна на цвета. Трябва да се има предвид, че при третиране на лакирани повърхнини е необходимо да се изчака най-малко три месеца от нанасянето на лак.При импрегниране на тиково дърво се прави задължително проба предварително, защото при него има опасност да се появят петна.Не се импрегнира омаслено дърво, тъй като маслото е "враг" на нанопродуктите.

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Преди запечатване повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране: Препаратът се нанася с впръскване или четка. Необходимото количество зависи от попивателните способности на повърхността (разходната норма варира от 50 до 150 мл/кв.м). След обработка повърхността да се остави да изсъхне напълно (при 10°C – приблизително 6 часа, при 20°C – приблизително 4 часа, при 30°C – приблизително 3 часа.). Желателно е, ако имате възможност да оставите да изсъхва 24-48 часа. Не се препоръчва нанасяне при температури под +5°C и над 40°C.

Разходна норма: 50-150 мл/кв.м

Препоръки: Препоръчва се преди нанасяне на нанопокритието повърхността да се почисти с Почистващ препарат за бетон, камък и дърво Percenta, който ще премахне не само всички замърсявания, а и остатъци от други почистващи препарати, които биха попречили на успешното импрегниране.

Всички продажби се извършват съгласно общите условия, условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации. Потребителят декларира, че при потвърждаване на поръчката е запознат с общите условия,условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации.

При употреба, складиране, съхранение и транспортиране да се спазват инструкциите, посочени в Информационен лист за безопасност, който е неразделна част от този продукт. Информационен лист за безопасност може да намерите на www.percenta.bg или да получите, като се свържете с нас.

Вижте и...

Ние Ви предлагаме:

.

Гарантирано качество от Германия

Нашите продукти са произведени изцяло в Германия от най-добрите специалисти в областта на нанотехнологиите

 

Консултация по телефона

С радост ще отговорим на всички ваши въпроси във връзка с продуктите, тяхната употреба и характеристики


Безплатна доставка над 80 лв.

Ние ще доставим безплатно всяка Ваша поръчка на стойност над 80 лв.


Бърза и сигурна доставка

Бърза доставка до 2 работни дни с опция "отвори преди да платиш"


Лесно връщане на стоката до 14 дни

Ако желаете да върнете Вашите покупки, ние ще ги приемем обратно и ще Ви върнем парите. 

.

 

Най- новите неща