Нанопокритие за фасадни стъкла и прозорци

. ИЛИ КАК ДЪЖДЪТ ДА МИЕ ВАШИТЕ ПРОЗОРЦИ...


Намалява полепването на прах, насекоми и други замърсявания. При дъжд водата не се стича на вадички, а под формата на цялостен филм, който от една страна улавя всички налепи по пътя си и по този начин измива стъклото, а от друга страна - не пречи на видимостта. Освежаване на нанопокритието се налага след година или две, като през целия този период фасадите остават чисти.


Цена - 2.88 лв/кв.м*


Продължителност на действието - 1 до 3 години

Наличност: В наличност

20,50 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за фасадни стъкла и прозорци Percenta е препарат за импрегниране,който предпазва от изпотяване стъклените повърхнини, подобрява проникаването на светлина и намалява неконтролируемото стичане на вода от конденза.

Покритието представлява хидрофилен филм с дебелина няколко нанометра. Хидрофилността на повърхността се обуславя от процеса на фотокатализа при наличие на естествена слънчева светлина. Повърхностното напрежение по отношение на кондензираната вода по показатели въздух/вода се повишава, в резултат на което водата се стича от повърхността, но не на капки, а като тънък слой, увличайки със себе си и мръсотията (самопочистващ ефект).

Предимства:

  • Самопочистващ ефект с продължителност до 3 години
  • Спестява разходи за почистване
  • Последваща поддръжка само с вода
  • Подобрява видимостта
  • Без мирис и цвят, абсолютно невидимо
  • Безвредно за хората и околната среда

Приложение:

СТЪКЛЕНИ ФАСАДИ И ВЪНШНИ ПРОЗОРЦИ

Намалява полепването на прах, насекоми и други замърсявания. При дъжд водата не се стича на вадички, а под формата на цялостен филм, който от една страна улавя всички налепи по пътя си и по този начин измива стъклото, а от друга страна - не пречи на видимостта. Освежаване на нанопокритието се налага след година или две, като през целия този период фасадите остават чисти.

ОРАНЖЕРИИ И ПАРНИЦИ

Нанопокритието за стъкла не позволява изпотяване, което подобрява проникването на светлина и прави продукта много подходящ за употреба при оранжерии и парници. От друга страна повърхността придобива самопочистващ ефект и не се замърсява за дълго време – до 36 месеца.

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността:

Повърхността трябва да бъде предварително почистена от мръсотия, мазнини и масла. Не трябва да има отпечатъци от пръсти и други почистващи препарати. Преди запечатване повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране:

Става чрез втриване или полиране с помощта на микрофибърна кърпа, напоена с нанопокритието за фасадни стъкла Percenta. Материалът се нанася пестеливо с малки кръгови движения по чистата повърхност. Оставете импрегнираната повърхност да се втвърдява най-малко 30 минути. При по-висока влажност на въздуха времето за съхнене се увеличава (до няколко часа). След това полирайте със същата кърпа. Крайният резултат се достига след 1-2 часа, а най-добре се наблюдава след 24 часа. При температури над +25°C повърхността да се обработва на по-малки участъци. Не се препоръчва нанасяне при температури под +5°C.

Забележка: Крайният резултат се постига от 5 до 8 седмици след нанасяне на нанопокритието. Продължителността на действието на нанопокритието е до 3 години и зависи от влиянието на околната среда (замърсяване, запрашаване) върху импрегнираната повърхност, механично триене и др.

Разходна норма: 5-10 мл/кв.м

Препоръки: Препоръчва се преди нанасяне на нанопокритието повърхността да се почисти с Почистващ препарат за фасадни стъкла и прозорци Percenta, който ще премахне не само всички замърсявания, а и остатъци от други почистващи препарати, които биха попречили на успешното импрегниране.

*Цената е изчислена при разходна норма 10 мл/кв.м и цена на опаковка 1000 мл.

Всички продажби се извършват съгласно общите условия, условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации. Потребителят декларира, че при потвърждаване на поръчката е запознат с общите условия, условията на поръчка, доставка, плащане, гаранции и рекламации.

Вижте и...

Ние Ви предлагаме:

.

Гарантирано качество от Германия

Нашите продукти са произведени изцяло в Германия от най-добрите специалисти в областта на нанотехнологиите

 

Консултация по телефона

С радост ще отговорим на всички ваши въпроси във връзка с продуктите, тяхната употреба и характеристики


Безплатна доставка над 80 лв.

Ние ще доставим безплатно всяка Ваша поръчка на стойност над 80 лв.


Бърза и сигурна доставка

Бърза доставка до 2 работни дни с опция "отвори преди да платиш"


Лесно връщане на стоката до 14 дни

Ако желаете да върнете Вашите покупки, ние ще ги приемем обратно и ще Ви върнем парите. 

.

 

Най- новите неща