Нанопокритие за фасадни стъкла и прозорци

... или как дъждът да мие Вашите прозорци... Самопочистващ ефект за дълъг период


Продължителност на действието - до 3 години
Разходна норма – 10 мл/кв.м

Наличност: В наличност

20,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за фасадни стъкла е импрегнатор за прозорци, който намалява полепването на прах, насекоми и други замърсявания. Повърхността придобива самопочистващ ефект и остава чиста за дълго време.

При дъжд водата не се стича на вадички, а под формата на цялостен филм, който от една страна улавя всички налепи по пътя си и по този начин измива стъклото, а от друга страна - не пречи на видимостта. 

Нанопокритието за фасадни стъкла и прозорци Percenta е препарат за импрегниране, който предпазва от изпотяване стъклените повърхнини, подобрява проникаването на светлина и намалява неконтролируемото стичане на вода от конденза.

Предимства:

  • Самопочистващ ефект с дълготраен ефект
  • Не води до визуална промяна на повърхността – няма цвят или блясък
  • Спестява разходи за почистване
  • Последваща поддръжка само с вода
  • Подобрява видимостта
  • Безопасен за хората и околната среда

Приложение:

Нанопокритието се нанася от външната страна на фасадни стъкла и прозорци.
Подходящо за употреба върху стъклени фасади, прозорци, оранжерии, парници и др.

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Повърхността трябва да бъде предварително почистена от мръсотия и мазнини. Не трябва да има отпечатъци от пръсти и други почистващи препарати. Преди импрегниране повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране: Нанесете препарата пестеливо с пулверизатор и разнесете с полираща кърпа Percenta, така че да се образува тънък филм по цялата повърхност. Оставете запечатаната повърхност да изсъхне за най-малко 30 минути, като през това време вземете мерки да не се цапа, мокри или докосва. Ако след 30-60 минути се появят леки петна (причината за които е натрупване на повече нанопокритие), премахнете ги лесно, като полирате със суха кърпа.

Важно: Крайният ефект се достига от 5 до 8 седмици след нанасяне на нанопокритието.

Кърпа за нанасяне: Към поръчката Ви може да добавим кърпа за нанасяне на нанопокритието – полираща кърпа Percenta за еднократна употреба (съдържание – 60% хартия, 40% текстил). Ако желаете кърпа за нанасяне, моля отбележете при поръчката на продукта.

Условия на околната среда: Нанопокритието се нанася при температура на въздуха и на обработваната повърхност между 5°С и 30°С. При температура на въздуха или на повърхността над 25°С да се обработва на малки участъци. При по-висока влажност на въздуха времето за съхнене се увеличава (до няколко часа).

Разходна норма: 10 мл/кв.м
Продължителност на действието: до 3 години
Цвят: Безцветно

Препоръки: Преди нанасяне на нанопокритието, повърхността трябва да е максимално чиста, ето защо препоръчваме да използвате нашия разкошен 100% НАТУРАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА СТЪКЛО 

Опаковки:
50 мл - арт. № 100003-50
100 мл - арт. № 100003-100
500 мл - арт. № 100003-500