Нанопокритие за стъкло и керамика

Препарат за импрегниране, който запазва банята чиста в продължение на месеци
Импрегнатор за стъкло и керамика - създава предпазен слой, който изолира повърхността от вода, мазнини и замърсявания; предотвратява появата на мухъл и плесени; защитава фугите от зацапване.


- Продължителност на действието - до 12 месеца
- Разходна норма - 10 мл/кв.м

Наличност: В наличност

31,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за стъкло и керамика образува защитен слой със самопочистващ ефект, който не позволява проникването на вода, мазнини и други замърсявания. Предотвратява появата на мухъл и плесени.

Предпазва от натрупване на варовик, а там където все пак има малки отлагания, те се отстраняват само с мокра кърпа без употребата на почистващи препарати. 

Значително намалява полепването на прах и прави почистването на отпечатъци от пръсти и други замърсявания значително по-лесно. Петна от никотин, мазнини, храни, напитки, кал се отстраняват само с влажна кърпа.

Предимства:

 • Самопочистващ ефект
 • Дълготрайно действие – до 12 месеца
 • Предпазва от натрупване на котлен камък
 • Не съдържа силикон, восък или мазнини
 • Много добър отперлващ ефект на водата и мазнините
 • Поддръжката изисква само почистване с вода
 • Употребата на почистващи средства намалява с около 90%
 • Превантивна мярка за защита срещу бактерии, плесени и мухъл
 • Мръсотията не може да навлезе в порите на защитената повърхност
 • След нанасяне НЕ създава хлъзгав слой
 • Покритието е абсолютно прозрачно и незабележимо – няма цвят или блясък

Приложение:

Нанопокритието за стъкло и керамика може да се нанася върху всякакви интериорни повърхности от стъкло, керамика, фаянс, теракот, огледала.

Подходящо за бани, вани, мивки, душ-кабини, тоалетни чинии, подове, стени, стъклени паравани и врати, огледала

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Повърхността трябва да бъде предварително почистена от мръсотия и мазнини. Не трябва да има отпечатъци от пръсти и други почистващи препарати. Преди импрегниране повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране: Нанесете препарата пестеливо с пулверизатор и разнесете с полираща кърпа Percenta, така че да се образува тънък филм по цялата повърхност. Оставете запечатаната повърхност да изсъхне за най-малко 30 минути, като през това време вземете мерки да не се цапа, мокри или докосва. Ако след 30-60 минути се появят леки петна (причината за които е натрупване на повече нанопокритие), премахнете ги лесно, като полирате със суха кърпа. Kрайният резултат се достига след 1-2 часа, а най-добре се наблюдава след 24 часа.

Кърпа за нанасяне: Към поръчката Ви може да добавим кърпа за нанасяне на нанопокритието – полираща кърпа Percenta за еднократна употреба (съдържание – 60% хартия, 40% текстил). Ако желаете кърпа за нанасяне, моля отбележете при поръчката на продукта.

Условия на околната среда: Нанопокритието се нанася при температура на въздуха и на обработваната повърхност между 5°С и 30°С. При температура на въздуха или на повърхността над 25°С да се обработва на малки участъци. При по-висока влажност на въздуха времето за съхнене се увеличава (до няколко часа).

Разходна норма: 10 мл/кв.м
Продължителност на действието: до 12 месеца
Цвят: Безцветно

Препоръки: Преди нанасяне на нанопокритието, повърхността трябва да е максимално чиста, ето защо препоръчваме да използвате нашия разкошен 100% НАТУРАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА БАНЯ 

Опаковки:
100 мл - арт. № 100001-100
500 мл - арт. № 100001-500