Нанопокритие за текстил

Препаратът за импрегниране на текстил слага край на петната по дрехите и тапицериите
Импрегнаторът за текстил образува невидим тънък повърхностен слой около всяко влакно на тъканта, който не позволява проникване на течности или други замърсявания. Това означава, че разлято кафе или вино не попиват и се почистват само със салфетка без да оставят следи. Едновременно с това тъканите остават приятно меки и напълно безвредни за кожата без да променят външния си вид.


Продължителност на действието - до 12 месеца или до 20 пранета
Разходна норма – 40-100 мл/кв.м

Наличност: В наличност

18,90 лв.

* Задължителни полета

Описание на продукта

Детайли

Нанопокритието за импрегниране на текстил образува невидим тънък повърхностен слой около всяко влакно на тъканта, който не позволява проникване на течности или други замърсявания. Това означава, че разлято кафе или вино не попиват и се почистват само със салфетка без да оставят следи. Едновременно с това тъканите остават приятно меки и напълно безвредни за кожата без да променят външния си вид.

Импрегнаторът за текстил не образува цялостен филм, а обгръща всяко влакно поотделно, което позволява на материята да запази своята въздухопропускливост.

Предимства:

  • Подходящо за всякакви тъкани
  • Издържа при пране до 40°C
  • Издържа при гладене с ютия
  • Не променяи на въздухопропускливостта и не пречи на материите да „дишат“
  • Не позволява появата на петна от храни, напитки, кал, мазнини и други
  • Осигурява дълготрайна защита – няколко месеца или до 20 пранета
  • Икономична и изключително лесна употреба
  • Безвредно за кожата

Приложение:

Нанопокритието за текстил може да се нанася върху всякакви тъкани.
 
Подходящо за дрехи, тапицерии на мебели, седалки на автомобили, униформи, спортни екипировки, костюми и вратовръзки, обувки, чанти, куфари, килими, завеси, палатки, сенници, чадъри и др.

Начин на употреба:

Подготовка на повърхността: Повърхността трябва да бъде предварително почистена от мръсотия и мазнини. Не трябва да има остатъци от почистващи препарати. Преди импрегниране повърхността трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена.

Импрегниране: Нанесете препарата с пулверизатор или чрез потапяне, така че да се образува тънък филм по цялата повърхност. Оставете запечатаната повърхност да изсъхне напълно, като през това време вземете мерки да не се цапа, мокри или докосва. Крайният резултат се достига след пълно изсъхване.

Условия на околната среда: Нанопокритието се нанася при температура на въздуха и на обработваната повърхност между 5°С и 30°С. При по-висока влажност на въздуха времето за съхнене се увеличава.

Разходна норма: 40-100 мл/кв.м
Продължителност на действието: до 12 месеца или до 20 пранета.
Цвят: Безцветно

Препоръки: За да почистите добре текстила преди импрегниране, препоръчваме да използвате 100% НАТУРАЛНИЯ ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ECO CLEAN NORDIC

Опаковки:
100 мл - арт. № 100012-100
500 мл - арт. № 100012-500